Hlavní obsah
Článek

Teď si Lucie Plekancová Vondráčková (31) v Kanadě užívá mateřské radosti s prvorozeným synem Matyášem, ale ještě minulý rok byla v plném pracovním nasazení. Kromě hudebních projektů stihla natočit film Labyrint, v němž si střihla jednu z hlavních postav – ambiciózní novinářku Renatu.

Lucie si kvůli své roli nazula pohorky, na záda hodila krosnu a zamazaná blátem se ve znojemském podzemí, kde se záběry natáčely, plazila úzkými chodbami. A to rozhodně nebyl žádný med. „Fyzicky jsme byli všichni hodně vyčerpaní. Těžké krosny, boty a obličeje od bláta, nikde možnost se narovnat. Vím, že jsem tehdy v podzemí zhubla asi o 5kg,“ přiznala Lucka.

Natáčení podle ní bylo náročné i po psychické stránce. „Naše role tam dole v podzemí často nebylo až tak úplně nutné hrát. Prostě se nám všechno dělo, řvali jsme na sebe a měli hysteráky,“ vzpomíná na drsné momenty. „Nic strašnějšího než plazit se čtrnáct dní v podzemí se vám jen tak nestane. Když jsme vystoupili na zem, všechno nám připadalo jako procházka růžovou zahradou,“ dodává Lucie k filmu, ve kterém se divákům představí v půlce ledna příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám