Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Liu Kees vyloučili z letecké přepravy. V cestě jí nedovolili pokračovat, protože na palubě odmítla mít nasazenou roušku. Za nedodržení pravidel také dostala pokutu.

„Těsně před vyloučením z přepravy a následnou pokutou - za nedodržování pravidel nastavených nejen leteckou společností. Fakt netuším, čemu ty ušmudlané roušky pomůžou,“ napsala modelka na sociální síti k fotce z paluby.

Následně v komentáři doplnila, že zrovna pila, když jí letuška nařídila si roušku vždy „nandat a odendat“. „Tak to dělat prostě nebudu,“ uvedla Miss Europe 2016 a expřítelkyně podnikatele Richarda Chlada.

Pod příspěvkem se následně rozjela diskuze ohledně pravidel pro nošení roušek. Někteří fanoušci s Liou názorově souzní a v jejím konání ji podpořili, jiní komentovali, že jde o opatření, která pomáhají proti šíření koronaviru a že nařízení by se zkrátka měla dodržovat.

Je podle vás nutné ve veřejných prostorách nosit roušky?
Ano
64,9 %
Ne
35,1 %
Celkem hlasovalo 17306 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám