Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský princ Harry oslavil 36. narozeniny a jeho příbuzní mu dle tradice, která už se promítla i do komunikace na sociálních sítích, veřejně gratulovali sdílením snímku a krátkým textem s přáním všeho nejlepšího.

Na celkem čtyřech fotkách, které zveřejnil Buckinghamský palác (sídlo královny), Kensingtonský palác (sídlo vévody a vévodkyně z Cambridge) a Clarence House (sídlo prince Charlese a vévodkyně Camilly), zcela chybí Harryho žena Meghan, což neušlo pozornosti některých fanoušků. „Zajímavá selekce fotografií. Žádná Meghan,“ komentují.

Někteří jdou ještě dál a absenci vévodkyně ze Sussexu na snímcích buď označují za „pochybnou“, anebo ji naopak ironizují. „Hezká připomínka šťastnějších dob, než se to celé rozpadlo...,“ zní z jednoho komentáře u fotky Harryho, jeho bratra Williama a švagrové Kate na závodišti.

Kritika zde ale není na místě. Je totiž zcela běžné, že při přáních se na snímcích objevují pouze gratulanti s oslavenci. Bylo tomu tak ostatně i v případě nedávných narozenin Meghan, kdy princ Harry na snímcích publikovaných na zmíněných třech účtech rovněž chyběl.

Narozeninový den tráví Harry zřejmě v americké Santa Barbaře, kam s manželkou a synem Archiem letos přesídlili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám