Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Tereza Maxová (52) poprvé na veřejné akci ukázala svoji dcerku Mínu. Holčičce je dva a půl roku a už teď to vypadá, že bude krasavice po mamince. Zatím se ale trochu stydí. Když musela Tereza za svými povinnostmi v rámci besídky pro děti z dětských domovů, nechtěla se hnout z tatínkovy náruče.

Modelka své děti moc často do společnosti nebere. Výjimku dělává jen s nejstarším, jedenáctiletým synem Tobiasem, kterého má s bývalým manželem Frederickem Fetterleinem. Fotografii nejmladšího potomka, syna Aidena, ale uveřejnila na svém webu.

Maxová s partnerem Burakem Oymenem navštívila besídku pro děti z dětského domova v Horních Počernicích. Hotel Ibis na Malé Straně se proměnil v dětský svět – pro děti byla připravena oblíbená dětská představení s Václavem Upírem Krejčím a Petrem Vackem, zpívalo se a recitovalo. Dětem udělaly radost krásné dárečky, ale také možnost osobně vidět známou českou topmodelku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám