Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nikol Heřmánková Kouklová vedle svojí profese zvládá spoustu dalších aktivit hlavně v rámci public relations, kdy je spíše v zákulisí. Výjimečně jsme ji teď mohli vidět i jako modelku na akci, kde se představovala nová kolekce kabelek.

"V rámci nějaké spořivosti a regulace lidí v místnosti jsem se toho ujala. Ne, že bych si chtěla zahrát na modelku, ale Radka Pavlovčinová (35) a Marie Renčová, které také předváděly, jsou obě moje dobré kamarádky, tak jsme si říkaly, že si to spolu užijeme," vysvětlovala Nikol.

Tu ovšem modeling jeden čas dokonce živil, když pobývala ve Spojených státech. "Tam to byl můj hlavní zdroj obživy. Dělala jsem tam tak zvanou curvy model, což jsou normální konfekční holky. Oni tam mají i dost plus size modelek a opravdu jsem si tím slušně přivydělávala," prozradila.

Nikol se ale dál věnuje i herectví. "V létě jsme měli premiéru hru Ženy a sluhové s Veronikou Žilkovou (62), Aničkou Stropnickou nebo mým manželem. Naskočila jsem i do nové sezóny v Divadle Bez zábradlí, kde hrajeme Hru, která se zvrtla, Mnoho povyku pro nic a komedii od pana Jiřího Menzela (†82) Bez roucha aneb Ještě jednou zezadu," vypočítala manželka Karla Heřmánka mladšího.

Reklama

Další články

Načítám