Hlavní obsah
Článek

Tanečník, choreograf a vítěz poslední řady StarDance, v níž bodoval s herečkou Veronikou Khek Kubařovou, Dominik Vodička si v sobotu vzal za ženu svou dlouholetou partnerku Elišku. Super.cz řekl, jaká svatba byla a z čeho měli snoubenci obavu.

„Svatba byla krásná. Musím říct, že jsem si ji takto ani nevysnil. Prostě pohádka...taky jsem si vzal princeznu,“ usmívá se novomanžel.

Ten je rád, že se svatba uskutečnila. Měl totiž obavy, aby někoho z blízkých nepostihla karanténa. Vše ale dobře dopadlo. „Celý týden jsem hypnotizoval mobil, aby mi někdo nevolal, že mám jít já nebo někdo z rodiny do karantény. Takže v ten samotný den už jsem ani nebyl nervózní, protože jsem byl v euforii z toho, že tam jsme všichni,“ říká Dominik.

Svatba se konala 12. září ve středočeském Hulíně a nechyběli na ní ani přátelé ze zmíněné taneční show jako Kubařová, Martin Prágr nebo Natálie Otáhalová.

Co se pracovních aktivit týče, čeká teď Dominika projekt s tanečnicí Evou Krejčířovou, taktéž známou ze StarDance. „Jelikož spolu vyučujeme kurzy a děláme soustředění pro páry, tak jsme se rozhodli natočit profi taneční videoklip. Tak na to se moc těším,“ dodal Vodička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám