Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amatérští kuchaři se v soutěži MasterChef utkávají v nejrůznějších výzvách. Za sebou mají výzvu hasičskou, „motýlovou“, také připravovali steak a la Rossini či lovili kapry... Úkoly spočívají v tom, že soutěžící vaří z určitých surovin, na konkrétní zadání nebo třeba s užitím pouze dvou tří předepsaných spotřebičů.

Tentokrát museli čarovat ze surovin, které jim vybrali jejich rodinní příslušníci. Ti se také následně do přípravy jídel zapojili. A vzhledem k tomu, že během časově náročného natáčení soutěžící nebyli se svými blízkými tak často, jak byli zvyklí a jak by si přáli, se návštěva rodičů, partnerů nebo dětí neobešla bez emocí.

Síla okamžiku dopadla i na porotce Přemka Forejta, jenž se neubránil slzám poté, co za soutěžícím Pepou přivedl jeho dvě dcerky, které se při příchodu do studia rozplakaly. „Já už to nechci dělat, já to fakt nedávám. Fakt bulím,“ utíral si Forejt slzy.

Do kolen návštěva samozřejmě dostala i soutěžícího Pepu. „Nečekal jsem holky. Čekal jsem, že třeba dorazí máma nebo manželka. Doufal jsem, že mě toho ušetří, ale jsem moc rád, že jsou tu,“ řekl s dcerami v náručí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám