Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není sporu o tom, že dívky z České republiky patří mezi nejkrásnější na světě. Možná bychom to ještě malinko upřesnili, krásky z Moravy by jistě byly v pomyslném žebříčku před kolegyněmi z Čech a Slezska. Důkazem budiž nádherná Gabriela Gášpárová (23), která žije napůl v Praze, kde studuje vysokou školu.

Rodačka z Velké Bíteše, kde stále částečně žije, se chtěla prosadit v modelingu a také vystudovat bezpečnostní management na vysoké škole, logicky ji to táhlo do Prahy. „Je tam více nabídek, potkám zajímavé lidi, kteří mi mohou pomoci se posunout dále. Takže jsem příliš neváhala,“ usmívá se sympatická brunetka.

V hlavním městě na sebe první příležitosti nenechaly dlouho čekat. Gabriela dokázala, že může mířit vysoko. Dnes už je v hledáčku módních značek a pánských časopisů, kteří s ní plánují velké focení.

Nám se podařilo zjistit, že Gášpárová co nevidět ozdobí i pánský magazín Playboy. „Prioritou je pro mě studium. Nechci být jen nějaké ramínko na šaty. I kdyby to v modelingu vyšlo, nejde dělat věčně. Takže škola a pak se uvidí,“ tvrdí velmi moudře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám