Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) v sobotu oslavila 42. narozeniny a nadělila si k nim sama pořádně luxusní dárek, kabelku za více jak sto tisíc korun. Zároveň přiznala, že je to jednoznačně nejdražší kousek v jejím šatníku.

"Pořídila jsem si ji před čtyřmi měsíci. Dala jsem si ji předčasně k narozeninám. Nechala jsem si ji poslat z Paříže. Je to "diorka", která se vyráběla v letech 1980, krásná vintage kabelka. Strašně se mi líbí," řekla Super.cz Decastelo.

Dárek už dostala i od manžela Reného. "Od manžela jsem dostala srdíčkové náramky, které mám teď na ruce. Srdíčko z lásky," prozradila.

Eva je nyní opět ve skvělé formě. Jak sama přiznává, zásadně hubne mimo plavkovou sezónu. "Jsem na tom fantasticky. Končí plaková sezóna, já jsem opět zhubla. Do toho jsem objevila fantastickou návrhářku, která v mém věku ze mě udělala dámu a nechodím jako kolotočářka. A její modely dělají skvělou postavu," dodala na closing párty pražského týdne módy.

Narozeniny oslavila také s kolegy ze seriálu Slunečná, kteří jí rozdali dárečky. „Janička Stryková mi dala knihu Rozhovory s C. G. Jungem. Ví, že se zajímám o psychologii.  Od Terezky Brodské jsem dostala další krásný perličkový náramek. Naučila mě je nosit, a nejen mě. Zkrátka si nás, všechny drbny ze Slunečné, okroužkovala,“ smála se Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám