Hlavní obsah
Článek

Maminka tří děcek Bára Basiková (61) je známá hlavně coby fenomenální zpěvačka. Málokdo však tuší, že před jednadvaceti lety nafotila také hodně odvážné akty. A neskrývala přitom vůbec nic! "Byla jsem první ze známých osobností, kdo dostal takovou nabídku. Dělala jsem to za peníze a nestydím se za to," prozradila Super.cz Basiková. Podívejte se na její extrémně odvážné fotografie v rozsáhlé fotogalerii!

"Raději nebudu ani říkat, kolik jsem za to tehdy dostala. Bylo to v euforické porevoluční době a nabídli mi tolik peněz, že to nešlo odmítnout. Ale vzhledem k těm, které přišly až po mně, honorář neprozradím," říká s úsměvem Bára s tím, že šlo o částku rozhodně převyšující její někdejší desetiletý výdělek.

Jejímu současnému muži bylo tehdy třináct a po seznámení s ním mu raději Bára sama snímky ukázala. "Nejsou vulgární, ale decentní. Petr se tomu hodně smál. Byla jiná móda, takže mu to připadá dnes už legrační," dodává stále půvabná zpěvačka, která se dušuje, že se v životě už nesvlékne. Přesto nedávno překvapila národ, když si vyrazila bez podprsenky. "Ale myslím, že jsem tehdy byla krásná," dodává Bára Basiková závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám