Hlavní obsah
Článek

Už brzy se stane maminkou. Petra Vojtková (36) v červenci oznámila, že spolu s manželem Romanem Vojtkem (51) čekají miminko. Zpěvačce a herečce se podařilo těhotenství tajit až do šestého měsíce.

Bříško jí zprvu totiž tolik nepovyrostlo. Nyní už půvabná blondýnka svůj požehnaný stav ale neutají. V listopadu by se měla stát maminkou a postupně se na svou roli začala také chystat. Pracovní závazky odsunula na druhou kolej a s manželem se již doma připravují na příchod nového člena rodiny.

Ani tak si ale nenechala ujít představení muzikálu Tarzan, které se po půl roce opět vrátilo na prkna Divadla Hybernia. V něm ztvárňovala Petra hlavní ženskou roli Jane, se kterou se kvůli rostoucímu bříšku bude muset nyní na nějakou dobu rozloučit.

„Jane za Jane, těhulka za těhulku. Krásně jsme se s Ivankou prostřídaly. Tarzana ani Vlasy teď nějakou dobu hrát nebudu. I když jsem si v hledišti trsala a zpívala, nedalo mi to, hned bych si zahrála,“ svěřila se Petra, která nastupuje na mateřskou dovolenou. V divadle se také potkala se svou kolegyní Ivanou Korolovou, která v červnu porodila první dceru Amélii a vrací se do práce.

„Přenechávám tedy Jane Ivance a hlavně Klárce Jelínkové, která nás s Ivankou krásně vykrývá v našem dalším životním kroku, na pár měsíců,“ svěřila se Petra a pochlubila se rostoucím bříškem, které jí nesmírně sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám