Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Lady Gaga (38) v rozhovoru pro Oprah Magazine požádali, aby uvedla jednu osobu, která jí změnila život, zpěvačka bez váhání jmenovala svou babičku. Ta jí pomohla dát se dohromady poté, co ji v 19 letech opakovaně znásilnili. Z incidentu si odnesla posttraumatický syndrom, právě babičce ale vděčí za svou kariéru.

„Když mě znásilnili, brečela jsem na jejím gauči celé dny. Nakonec zapla MTV a řekla, ať se dobře dívám. Byly tam zrovna zpěvačky. Babička mi řekla, že mě nechá brečet po zbytek dne, ale pak se musím dát dohromady a jít změnit svět. Že zítra nechce vidět žádné slzy,“ prozradila.

Eventuálně to opravdu dokázala, stala se světově uznávanou zpěvačkou, držitelkou 11 cen Grammy a letos vydala už šesté studiové album Chromatica. Kvůli posttraumatickému syndromu ovšem trpí fibromyalgií, která jí působí velké bolesti. V minulosti ji k tomu sužovaly i deprese.

„Jednou jsem měla takovou depku, že jsem si myslela, že bude lepší to vzdát. To je nejhorší věc, jakou můžete udělat. Kéž bych si tehdy řekla o pomoc. Ale odpustila jsem si,“ dodala.

Diva před nedávnem přiznala, že užívá antipsychotika. Právě díky lékům a terapiím může normálně fungovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám