Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kelis (40), známá díky hitům Milkshake nebo Trick Me, porodila třetí dítě. O radostnou novinu se podělila v sobotu s fanoušky na Instagramu. Zpráva přišla jen měsíc poté, co těhotenství oznámila. Mimo jiné se svěřila, že má dceru a porod byl náročný.

„Před týdnem jsem porodila holčičku a bylo to intenzivní,“ sdělila, ale více detaily porodu nerozváděla. „Jsem hrozně nadšená, je to moje první děvče,“ dodala.

Kelis obvykle není tak otevřená, ale po dlouhém přemýšlení se prý rozhodla, že s fanoušky bude o něco sdílnější. A začala hned plány na to, jak se dostane zpátky do formy.

„Šest týdnů nemohu cvičit, tak chci sdílet jak zhubnu pomocí jídla. Jenom jídla,“ upřesnila.

„Když mě vážili, měla jsem 107 kilo. Velká holka. A moje miminko bylo taky velké. Takže mi zbývá shodit nějakých 27 kilo, abych se dostala do svých džínů s vysokým pasem."

Zpěvačka sdílela v poslední době na Instagramu pouze svůj obličej, nyní slíbila sledujícím, že je bude informovat o celém procesu hubnutí. „Chci mluvit o tom, čím ženy procházejí, často mlčky, protože takový proces může být náročný. Zatímco se staráte o své milované, musíte získat zpátky samu sebe a svou vlastní hodnotu,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám