Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) při svém druhém těhotenství trpí jako mula. A to nákladní. Prsa jí narostla tak, že má neskutečné problémy se zády. "Už mám velikost g a pořád rostou. Jedno prso mám velké jako Tomášova hlava," svěřila Super.cz partnerka fotbalisty Tomáše Řepky (50).

Už i on, který je milovníkem velkých dekoltů, se nad rostoucími přednostmi své drahé pozastavuje. "Nosím podpůrnou podprsenku, jakou jsem měla po plastické operaci, ale i tak mne strašně bolí záda. Když se jich jen dotknu, je to pocit, jako bych měla přes celá záda obrovskou modřinu," postěžovala si budoucí dvojnásobná maminka.

Nabízí se otázka, zda bude po narození syna opět zákaznicí plastického chirurga. Po prvním těhotenství jí prsa také hodně vyrostla a musela si je nechat upravit. "Máme to v rodině. Babička má snad dvanáctky a řada dalších příbuzných má taky hodně velká prsa," krčila rameny půvabná Vlaďka, která ještě předtím, než se jí změnila postava nafotila s partnerem kalendář, jehož výtěžek je určen pro nadaci Rakovina věc veřejná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám