Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lisa Snowdon se v podcastu Vicky Pattinson (36) rozpovídala o své modelingové kariéře, která jí způsobila určité šrámy na duši.

V devatenácti letech odjela na přehlídku v Itálii, kde se bohužel nevešla do ani jednoho z modelů. „Odjela jsem do Milána a tam mi řekli, že jsem moc tlustá. Když se dnes podívám zpátky, tehdy jsem byla jako tyčka,“ vyprávěla Lisa: „Byla jsem drobná a jediné velké na mně byla moje prsa. Nebyla jsem tak tvarovaná, jako jsem nyní, jen jsem měla na hubeném těle velká prsa.“

Na schůzkách před přehlídkama ji nechávali zkoušet oblečení a ona sama už viděla, že jsou některé modely až příliš malé. „Tak mě zrušili a řekli mi, abych šla domů. Bylo to drsné a člověk zažíval neustálý tlak. V Miláně jsem se dokonce musela svléknout na záchodě, a pak se jim přijít ukázat. Začali mi ukazovat, kde všude bych měla zhubnout a já si jen řekla: A jak bych to tak asi měla udělat?“

Takhle vypadala v době, kdy ji odmítli:

Sama uznává, že už v 19 letech to naštěstí měla v hlavě srovnané a svému agentovi tehdy zavolala, že takhle to nejde. I přesto ji později čekala úspěšná modelingová kariéra v Británii. Ta začala v jejích 22 letech a její tvář se objevovala nejen v časopisech, ale i v kampaních různých značek. Mezi lety 1996 až 2007 se objevovala v žebříčku 100 nejvíc sexy žen podle časopisu FHM. Modelingu se částečně věnuje dodnes, ale její hlavní prací je aktuálně moderování.

V minulosti randila i s Georgem Clooneym, se kterým se vydala například na premiéru úspěšného snímku Dannyho parťáci 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám