Hlavní obsah
Článek

Zdena Černá alias Lulu, která se označuje za milenku Karlose Vémoly (38), nedávno vzbudila rozruch svým prohlášením, že s MMA zápasníkem randila už v době, kdy byla Lela Ceterová (34) těhotná. I přesto, že dnes už je vztah Ceterové a Vémoly minulostí, fitness barbie Zdena se do Lely veřejně pouští na sociálních sítích a snaží se ji vcelku okatě provokovat.

Samotný Vémola ale Super.cz vztahy se silikonkou a dalšími ženami popřel a připustil návrat k Lele Ceterové.

Místo, aby se Lulu kvůli velkému zájmu a pozornosti na chvíli stáhla do ústraní, rozhodla se pro pravý opak. Své sociální sítě zásobuje snímky, na kterých dokonce označuje Lelu i Karlose Vémolu a popisky k fotkám skrývají vzkazy určené pro ně.

„Hezký večer všem, pozdravy pro @lela_ceterova_official @karlos_terminator_vemola,“ zdraví Lulu na Instagramu. Na dalším snímku před sebou drží noviny, ve kterých je článek o jejím románku s Vémolou, a ten komentuje slovy: „Pravda nakonec vždy vyjde najevo,“ u čehož pochopitelně nezapomíná označit profil zápasníka i jeho dnes již expartnerky.

Popisek u její poslední fotky na sociálních sítích je také určen pro Karlose a Lelu: „Ne Lela, ne Lili, jen Lulu,“ napsala si Zdena k velmi odvážnému selfie, na kterém je v erotickém prádle.

Svým posledním příspěvkem ovšem namíchla Leliny zastánce, kteří zuří, že fitness barbie zatahuje do těchto sporů jejich teprve osmiměsíční dceru Lili. „Co do toho taháte malé dítě? Jste opravdu kus trosky, která se snaží jen zviditelnit. A tahat do problému malinké dětičky, to je vrchol hnusu. VY celá jste vlastně vrchol HNUSU!,“ nešetří ostrými slovy jedna z žen, kterou ihned podpořili další fanoušci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám