Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kaia Gerber (22) se netají novým románkem. V poslední době se dcera Cindy Crawford objevovala s hercem Jacobem Elordim (23), v New Yorku je dokonce vyfotili, jak se vodí za ruce nebo objímají.

„Jsou nerozluční už několik týdnů. Vždycky se smějí a působí spolu velmi šťastně,“ sdělil zdroj E! News. Mladou dvojici hojně fotili například na cestě do posilovny nebo v restauracích.

Kaia v minulosti randila se známým hollywoodským proutníkem Petem Davidsonem. Fanoušky překvapilo, když se od září začala objevovat po boku hvězdy seriálu Euforie.

Podle zdrojů mají mnoho společných přátel, potkali se tak při různých příležitostech a padli si do noty. Elordiho si oblíbila prý i modelčina rodina. Zatím údajně ale nejde o vážnou známost.

Kaia se prý soustředí na práci a nechce se vázat. Jacob byl v minulosti spojován například s kolegyní ze seriálu, zpěvačkou Zendayou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám