Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

"Pijeme 90 % našich nemocí", řekl francouzský lékař Louis Pasteur. Lidské tělo je z více než 65 % tvořeno právě vodou, můžeme tedy bez nadsázky říci, že voda je život. Nic neovlivňuje náš organismus tak, jako kvalita vody. Pitná voda vždy neznamená dobrá voda - to je fakt, který si lidé stále více uvědomují. Řešení pro úpravu vody je na trhu mnoho, bývají však složitá a pro svoji omezenou životnost velmi drahá

100 % přírody na vašem stole

Foto: www.vodavita.cz
Více

Foto: www.vodavita.cz

Komerční sdělení

Rodinná společnost VitaJuwel uvedla před 12 lety na trh zcela přírodní způsob revitalizace pitné vody. V produktech této značky působí na kohoutkovou vodu energie přírodních kamenů. Mnozí z vás tento způsob nejspíš znají - přírodní polodrahokamy svým vyzařováním dokáží proměnit krystalickou mřížku vody a tím obnovit její strukturu. Tu poškozují např. chemické úpravy či tlakové směrování v potrubí. Metoda je postavena na základním principu přírody - na přirozené obnově energie. O tom, že je funkční, svědčí i odborné posudky nezávislých německých laboratoří. Testy mimo jiné prokázaly zvyšující se hodnoty pH a obsahu kyslíku již po 7 minutách přítomnosti polodrahokamů v testovaném vzorku vody. Na všechny produkty společnost poskytuje záruku 7 let.

Karafa ERA s drahokamovou fiolou

Foto: www.vodavita.cz
Více

Foto: www.vodavita.cz

Komerční sdělení

Od VitaJuwel nečekejte uhlíkové filtry ani plastové konvice. Veškeré produkty této značky nejenže plní funkci revitalizace vody, ale jsou také nádhernými bytovými či osobními doplňky. Karafa Era je vyráběna ručně předními českými a slovenskými skláři z borosilikátového skla. Díky luxusnímu zpracování bude nádherným designovým prvkem na vašem stole. Je speciálně navržena pro použití s drahokamovými fiolami, které navracejí nápoji v karafě její přírodní formu. Vy sami si vyberte, která směs drahokamů pro vás ošetří vodu dnes a která zítra. Spojením designu s energií a krásou přírodních polodrahokamů proměníte podávání čisté vody či vína na malý, osobní rituál. Karafa Era má obsah 1,3 litru.

Karafa GRANDE - nejluxusnější zásobník vody na trhu

Foto: www.vodavita.cz
Více

Foto: www.vodavita.cz

Komerční sdělení

VitaJuwel nabízí tu nejvyšší úroveň mezi zásobníky na pitnou vodu. Jejich zpracováním zcela suverénně zastiňuje tradiční plastové zásobníky, které stále nelichotivě dominují nejedné firmě. Grande využijete kdekoliv, kde vám záleží na nejlepším dojmu z pohoštění, doma i ve společnosti. Doplněná fiolou s přírodními polodrahokamy pro vás Grande zajistí vodu ve formě horského pramene. Drahokamové fioly mají univerzální velikost - můžete je použít jak pro karafu Grande, tak s karafou Era. Také Grande je samozřejmě vyráběna z pevného, bezolovnatého skla, má obsah 7 litrů.

Lahev ViA - stylový osobní doplněk

Foto: www.vodavita.cz
Více

Foto: www.vodavita.cz

Komerční sdělení

Když pijete vodu z lahve ViA, není to stejné, jako když se napijete z plastu... Uvnitř skleněné lahve je modul se směsí přírodních polodrahokamů. Ty mají dva úkoly: Ošetřit strukturu průmyslově upravené vody, kterou jste si do lahve nalili, revitalizovat ji a udělat ji pro váš organismus přijatelnější, a... potěšit vás svojí krásou. Stejně jako u ostatních produktů VitaJuwel máte i zde na výběr z více druhů drahokamových směsí. Každá směs má své jméno, kromě vlastností minerálů tedy můžete vybírat i podle názvu a charakteristiky směsi. Anebo podle barvy. Pro tento výběr neexistují pravidla, vše je zcela ve vašich rukou. Lahev ViA vyrobili skláři z kvalitního, pevného a bezolovnatého skla a má obsah 0,5 litru. Pokud vás zajímá, zda budou polodrahokamy v lahvi působit i na vás - ano, budou. Vyzkoušejte.

Další články

Načítám