Hlavní obsah
Článek

Energickou a netradiční prezentaci módní kolekce předvedla Iva Burkertová na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Kolekci návrhářky působící pod značkou Odivi pro podzim a zimu nepředváděly modelky, ale velká skupina jejích přátel, blízkých a klientů. Ti se na mole neprocházeli klasickým způsobem, ale nejdříve šli v průvodu a pak se celá věc proměnila v jednu rozjetou taneční party. Po rozruchu, který Burkertová vyvolala na minulé edici týdne módy nahou přehlídkou, se podobný happening trošku očekával.

V davu se objevila také Zorka Hejdová (33). Tu nemuseli k účasti dlouho přemlouvat. „Odivi nesmírně fandím a jejich oblečení nosím. Navíc jsem věděla, že spíš než klasická přehlídka to bude takový průvod, na který navazoval speciální happening, který byl vlastně důležitější, než samostatná přehlídka. Tedy celý koncept mě zaujal a líbí se mi snaha přiblížit módu širší veřejnosti. To se povedlo, byl full house,“ s nadšením uvedla po přehlídce moderátorka.

V průvodu šla Zorka ruku v ruce s kamarádkou. „Že půjdeme s Karolínou spolu, byl náš nápad od začátku. Jsme si dost blízké a věděly jsme, že si ten moment spolu užijeme víc. To ona mě k Odivi přivedla, takže to bylo i trochu symbolické,“ říká.

Hejdová je fanynkou diverzity, která je v módním světě stále více skloňovaným termínem. „Celý koncept jsem si zamilovala. Myslím, že klasické přehlídky s XS modelkami už jsou zastaralé a líbí se mi každá show, která je jiná. Tady byl každý z nás unikát, každý úplně jiný,“ říká Zorka.

Reklama

Další články

Načítám