Hlavní obsah
Článek

Dalším z mnoha sídel Brada Pitta (60) a jeho rodiny se stane Kostarika. S partnerkou Angelinou Jolie (48) tam koupili dům, v němž s dětmi stráví letošní Vánoce. Nádhernou tropickou farmu si prý zamiloval především Brad, jenž tam hodlá v příštích letech trávit spoustu času.

„Brad našel rozsáhlou farmu, kde si podle něj rodina bude užívat skutečného soukromí bez otravných novinářů a fanoušků. Miluje Kostariku a nemovitost tam chtěl koupit už dávno, chce tam trávit méně hektický čas s rodinou,“ píše The Sun.

Desetiletého Maddoxe, osmiletého Paxe, šestiletou Zaharu, pětiletou Shiloh a tříletá dvojčata Vivienne a Knoxe tam odvezou rodiče už letos na Vánoce.

Angelina přitom nedávno prohlásila, že se bude víc věnovat rodině, aby její děti nemusely v pubertě tolik bojovat jako ona sama. „Moje děti mě budou teď hodně potřebovat, začnou to být teenageři. Pokud něco o tom období vím, budu potřebovat moře energie, abych se všemi šesti mohla trávit dost času a měla jistotu, že budu vždy k zastižení, když budou tím těžkým obdobím procházet. Jsem si jistá, že budu z domova pracovat. Možná budu psát nebo něco podobného,“ uvedla Angelina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám