Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle glamour ji rozhodně v seriálu Slunečná neuvidíte. A prý ani na ulici. Herečka Eva Burešová (30) se bude jako "stepfordská panička" oblékat v nové divadelní hře, komedii Hledám ženu zn. Ihned, na kterou se fotil divadelní plakát.

"Když vyjdu ven z domova, vypadám spíš jako žižkovský kluk. Ale v divadle si takové kostýmy užívám. A zkoušení před premiérou, která bude v divadle Palace 3. října, také. Jsem ráda, že si zahraju v komedii. Je hezké slyšet, jak se lidi v téhle těžké době smějí," míní Eva.

Ta má vedle natáčení seriálu a zkoušení hry čas nadupaný i přípravami na finále dalšího ročníku akce Roztančené divadlo. "19. září ho máme v Divadle Na Vinohradech a budeme tančit čaču a tango. Tréninků máme čím dál víc, protože chystáme i jedno taneční představení, kde mám hlavní roli a musím být výborná v latinskoamerických tancích," nelení Eva.

Skoro jsme se divili, jak tohle všechno stíhá při péči o malého syna. "Moje dítě je samozřejmě pro mě číslem jedna. Zvládám to stejně jako jiné maminky, které pracují. I když by se hodily Hermioniny hodinky, které dokážou vrátit a zastavit čas," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám