Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvrdila, že po rozvodu s režisérem Davidem Drábkem druhou svatbu určitě neplánuje. Po narození dcery Babetky si to ale herečka Henrieta Hornáčková rozmyslela. Když ji partner, hudebník Honza, na konci srpna požádal o ruku, řekla ANO.

Zásnubní prstýnek nám ukázala na představení módní značky specializující se hlavně na kabelky, kam po dlouhé době vyrazila za zábavou. "Přítel ho prý nosil u sebe celý měsíc, než jsme konečně byli sami," smála se, když nám na kameru vyprávěla, jak žádost o ruku proběhla. "Do roka bychom svatbu stihnout měli, času máme dost," míní půvabná blondýnka.

Henrieta se raduje i z návratu na televizní obrazovky. V České televizi od září běží druhá část jejího tanečního cyklu pro děti. "Tance z rance jsou zpátky, máme natočených dalších sedmnáct dílů. Můžete mě tam vidět jako čarodějnici, princeznu i v dalších pohádkových rolích," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám