Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) nafotila společně se svými dvěma dětmi vánoční kampaň pro butik s francouzskou dětskou módou. Tím se modelka okamžitě zařadila na pranýř mezi další slavné matky, které jsou obviňovány z toho, že za úplatu zneužívají své ratolesti.

„Nijak jsem své děti do focení nenutila, za tím si stojím,“ brání se Verešová. Andrea se nechala slyšet, že samotnou kampaň původně měla fotit sama. Když ale dorazila na plac, dětem se nápad natolik zalíbil, že se sami hrnuly před objektiv fotoaparátu Jadrana Šetlíka.

„Do ničeho jsem je nechtěla nutit. Byla jsem překvapená, jak to těm dvěma šlo. Oba jsou snad fotogeničtější, než já sama. Většinou se stává, že s fotografem musíme selektovat některé fotky. Oni dva ale vypadali na každém obrázku senzačně,“ kroutila hlavou zkušená modelka.

Andrea si v poslední době začala všímat, že její starší dcera Vanesska (4) roste do krásy a možná půjde v jejich šlépějích. Velmi ji ale překvapilo, že modelovské vlohy má i její syn Daniel (2). „Vypadal jako roztomilý rošťák. Byl vážně rozkošný,“ směje se hrdá matka Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám