Hlavní obsah
Článek

Přehlídka Vandy Jandy v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku byla jedinou, kterou Karolína Kopíncová (26) absolvovala v roli modelky. Úřadující královna krásy na sebe ale výrazně upozornila. Designérka totiž držitelku titulu Miss Czech Republic 2020 oblékla do kanárkově žlutých plavek, přes které přehodila sako s růžovou kostkou a velmi zvýrazněnými rukávy.

„Šla jsem první přehlídku na fashion weeku a byla tady krásná atmosféra. Předpokládala jsem, že to bude větší stres a honička. Ve skutečnosti tady byli všichni hrozně milí a všechno odsýpalo, jak mělo,“ tetelila se Kopíncová.

Nezvyklá kombinace bikin a saka v pánském střihu Karolínu bavila. „I v soutěži Miss jsem předváděla plavky. Naopak se mi tento model moc líbil a jsem ráda, že ho mám,“ usmívala se kráska, která by ale v soukromí tuto kombinaci přece jen nevolila.

„Na party bych takto nevyrazila, ale myslím si, že přehlídky jsou od toho ukázat módu v jiném světle. Vyjít na akci v něčem, co bych si na sebe sama nevzala. Ale zvlášť plavky a zvlášť sako, proč ne,“ dodala Kopíncová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám