Hlavní obsah
Článek

Tomáš Magnusek byl znám jako pořádný cvalík. Režisér, jehož proslavil film Bastardi, kde využil svoje zkušenosti učitele problémových žáků, vážil ve svých čtyřiatřiceti letech neskutečných 173 kilogramů.

Ze zdravotních důvodů se rozhodl zhubnout, což se mu nadále daří. V květnu podstoupil operaci, kdy mu lékaři odstranili kožní převis z břicha a také kýlu. To už měl dole celkem 68 kilogramů.

Magnusek, který letos natáčí film Stáří není pro sraby či seriál Sedmá brána, ale s hubnutím nepřestal. „Váha stále klesá, pokud se vše podaří, budu mít dole celkem 75 kg, ze 173 zhubnu na 98 kilo,“ chlubil se Super.cz Magnusek, jenž kvůli hubnutí musel dokonce přetáčet seriál Sedmá brána, který nejen režíruje, ale také v něm i hraje.

„Hrál jsem učitele, ale když se začalo točit, měl jsem 170 kilo, a teď mám téměř sto, takže se kvůli tomu bude muset část natočeného materiálu přetočit,“ vysvětlil Magnusek, který kompletně změnil životosprávu, přestal se cpát a denně se hýbe. Výsledek se dostavil a teď přijde to nejtěžší - váhu si udržet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám