Hlavní obsah
Článek

Komička Amy Schumer (42) oznámila, že jí diagnostikovali lymskou boreliózu. Svěřila se s tím fanouškům u své fotky z dětství, o níž se podělila na Instagramu. Doplnila, že nemocí možná trpí roky a poprosila sledující o radu.

„Dostal někdo z vás tohle léto lymskou? Já ji mám a jsem na antibiotikách. Mám ji možná roky. Máte nějakou radu? Mohu si s tím dát skleničku nebo dvě? Vím, že s tím nemohu na slunce. Také beru nějaké speciální bylinky. Chci také říct, že se cítím dobře a těším se, až se toho zbavím,“ napsala.

Amy byla se svými fanoušky vždy velmi sdílná, co se týče její zdravotní kondice. Před rokem se stala poprvé maminkou a v těhotenství to neměla vůbec snadné. Po celou dobu trpěla silnými nevolnostmi. Kvůli endometrióze pak syn Gene musel přijít na svět císařským řezem.

Začátkem roku se pak Amy snažila znovu otěhotnět za pomoci asistované reprodukce. Ta ale nevyšla a Amy usoudila, že už procesem nemůže projít znovu. S manželem Chrisem Fischerem proto uvažují o náhradní matce, ale dopřejí si prý čas na rozmyšlenou.

Schumer není jedinou celebritou, která bojuje s lymskou boreliózou. O příznacích nemoci, s nimiž se potýká denně, nedávno promluvila modelka Bella Hadid. Nemoc měla i její slavná matka Yolanda a bratr Anwar. Začátkem roku poprvé o nemoci promluvil i Justin Bieber, u něj měla mimo jiné velký vliv na psychickou kondici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám