Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pár dní to budou dva roky, co modelka Tereza Jelínková řekla ano dlouholetému partnerovi Michalovi. Navíc uplyne deset let od jejich seznámení. Nyní má pár další důvod k radosti, neboť čekají přírůstek do rodiny.

„Jsem v šestém měsíci," svěřila se Super.cz s radostnou novinkou Tereza. Kdyby to sama netvrdila, asi bychom jí nevěřili. „Je pravda, že si toho nikdo zatím ještě nevšiml. Ani při práci to nikdo nepoznal, a to jsem šla třikrát přehlídku plavek. Dokonce i rodičům jsme to řekli teprve před dvěma týdny,“ smála se Tereza, která řadu let působila jako modelka za velkou louží.

Pár se nám pochlubil fotkou s ultrazvukem, pohlaví miminka si ale prozradit nenechal. „Chceme se nechat překvapit,“ říká Tereza, která má proto vymyšlené alternativy jmen pro kluka i holku. „Pro děvčátko mám vybrané jméno už deset let a pak nám došlo, že bychom měli mít i pro kluka. To bylo ale lehké, protože s nám v kalendáři líbilo jen jedno,“ tetelí se Tereza Jelínková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám