Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) a posléze i zbytek slavné rodiny oznámil, že jejich rodinná reality show Keeping Up with the Kardashians (KUWTK), v překladu Držte krok s Kardashianovými, po dvaceti sezónách a čtrnácti letech končí. Finále má na obrazovky přijít příští rok. „S těžkým srdcem jsme dospěli k rozhodnutí se s Keeping Up with the Kardashians rozloučit,“ oznámila nejslavnější členka rodiny v úterý.

Dále poděkovala fanouškům a členům týmu a uvedla, že bez této reality show by nebyla tam, kde je teď. Právě show značně přispěla k tomu, že se z Kris, Kendall a Kylie Jennerových a Khloé, Kim a Kourtney Kardashianových staly celosvětové hvězdy se stovkami miliónů fanoušků, z nichž ti skalní zprávu přijali s nelibostí. „Zhroutil se mi svět,“ píšou například.

Nejsledovanější díly, bylo to v roce 2011, měly 10,5 miliónu diváků, v poslední době šla čísla dolů. Letos v dubnu sledovanost klesla k 871 tisícům diváků.

Rodina v KUWTK s fanoušky bez obalu sdílela často i to nejintimnější ze svého života: rozchody, usmiřování, porody, hádky, slzy... Nyní se „Kardashianky“ rozhodly, že už dál nechtějí své soukromí dávat všanc televizním divákům. Stanice E!, která pořad vysílá, v prohlášení uvedla, že toto rozhodnutí respektuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám