Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si start nové sezóny po letních prázdninách nepředstavovala. Lucie Bílá (58) se těšila na spoustu akcí, které má v kalendáři, mimo jiné na otevření svého divadla, které poslední měsíce rekonstruovala. Veškeré své závazky ale musela odložit, a to kvůli koronaviru.

„Člověk míní a bůh mění. Už jsem si říkala, že se mě ten covid bojí, a tak se mi vyhýbá. Přestalo ho to bohužel bavit a je blíž, než jsem si přála,“ svěřila se smutně zpěvačka. „Moji milovaní, od včerejšího dne jsem v povinné karanténě,“ dodala Lucie Bílá s tím, že následující dny musí trávit doma.

„Stihla jsem ještě úžasný koncert v Prostějově, ale všechny domluvené koncerty a akce z dalších deseti dnů přesouváme na jiné termíny. Neumím vám ani popsat, jak je mi to líto. Už aby bylo vše zase v pořádku. Toto období je opravdu zatěžkávací zkouškou pro každého,“ dodala zpěvačka, která doufá, že své fanoušky za pár dní po karanténě zase opět uvidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám