Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není díl, kdy by v reality show Výměna manželek nedošlo k vyhrocené situaci. Ať už příčinou partnerských problémů přihlášených párů, nebo vlivem situace a nekompatibilních povah cizích žen a mužů, kteří spolu po dobu deseti dnů musejí sdílet domácnost. Tentokrát ke sporu došlo ještě předtím, než výměna vůbec začala.

Jeho aktéry byli Tereza a Jan, kteří spolu vychovávají tři děti, dvě Tereziny a jedno Janovo. Hádku prý odstartovala návštěva Terezina bývalého partnera, který přijel za jejich společnou dcerou. „To Jana naprosto rozohnilo, lítaly nadávky i sprostá slova,“ popsal člen štábu situaci, která nastala a která Terezu dohnala k slzám. Na ukázku u pořadu se podívejte na videu.

Svých bouřlivých povah a žárlivosti jsou si partneři vědomi a pokusit se je usměrnit byl i jeden z důvodů, proč do Výměny šli. Dalším byla finanční odměna.

Druhá rodina, kterou tvoří Nikola, Tomáš a dvě děti, se dle informací televize do pořadu přihlásila spíš z legrace a zvědavosti. Partneři se prý dohadují hlavně kvůli úklidu, protože Tomáš podle Nikoly není důsledný. Nikola by si zároveň přála, aby její partner pochopil, že doma má to nejlepší, co může mít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám