Hlavní obsah
Článek

Narozeniny sice měla už v červenci, ale říkala si, že když oslavu přeloží na září, už bude klidnější atmosféra a lidé se přestanou bát společenského kontaktu. Opak byl bohužel pravdou a jen pár hodin před večírkem desítky lidí Světlaně Nálepkové (63) účast zrušily. I tak si ale večírek s nejbližšími v Malostranské besedě užila.

Nestárnoucí herečka je důkazem rčení, že věk je jenom číslo. "Mně bude pořád šestatřicet," smála se. "Cítím se skvěle, jsem ve výborné formě a užívám si život. Užívám si život a snad to bude ještě chvíli trvat. Nechci to zakřiknout, ale je to teď docela dobrý," míní Světlana, která je spokojená s partnerem Václavem, užívá si vnoučat od dcery Pepiny, která samozřejmě s partnerem, hercem Ondřejem Kavanem, na oslavě nechyběla, a těší se i na práci.

"Mým prvořadým úkolem je hrát, protože jsem měla šest měsíců neplacené volno. Finanční ztráty byly velké, uteklo mi přes sto představení i komerční akce. Pár představení už jsem měla, doufám, že situace umožní hrát i ve velkých divadlech," věří herečka, že ji brzy opět uvidíme mj. v roli Madam Morrible v muzikálu Čarodějka, který producent František Janeček (79) vrací na prkna GoJa Music Hall od 19. září.

Během nouzového stavu pomáhala i dceři na statku, to už ale teď ze zdravotních důvodů nemůže. "Už fyzicky nepracuju a ani nesekám zahradu. Když jsem to dělala naposledy, ruply mi záda, takže mi teď zakázali všechno dělat a užívám si, že mě všichni opečovávají jako princeznu," doplnila.

A jak to dělá, aby vypadala tak skvěle? "Důležité je pracovat na kultivaci své mysli. Člověku je hodně dáno i do vínku, geny hrají velkou roli, ale samozřejmě i to, jak se o sebe staráte a jak žijete," míní. Pomoci si ovšem ráda nechá i od odborníků a nevyhýbá se ani botoxu. "Občas si pomůžu, abych byla ještě dívatelná," směje se.

Reklama

Další články

Načítám