Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maya Hawke (22) je momentálně v Benátkách, kde zazářila na nejedné premiéře v rámci filmového festivalu. Našla si ale i trochu času na odpočinek. S kamarádkou se vystavila slunci, odložila vršek, poprsí sice zakryla tričkem, ale stejně jí vykoukla bradavka.

Dcera Umy Thurman a Ethana Hawka podědila po rodičích nejen herecký talent, ale také matčinu krásu. U moře předvedla i figuru v bikinách a na červeném koberci zase dekolt ve večerních šatech.

Hvězda třetí série Stranger Things zabodovala i v seriálu Malé ženy nebo tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu. O jejím talentu dnes není pochyb, ale na škole v ni učitelé moc nevěřili. Kvůli dyslexii ji dokonce vyhodili ze školy, protože neuměla pořádně číst.

„Chodila jsem do speciální školy pro děti, které mají poruchy s učením. Trvalo mi hodně dlouho, než jsem se naučila číst, a stále jsem trochu omezená,“ přiznala v novém rozhovoru pro NPR.

A i když ji na škole kvůli poruše šikanovali, rodiče jí byli velkou oporou a podporovali ji v umělecké tvorbě. Kromě herectví se Maya věnuje i zpěvu. Letos vydala své debutové album Blush. Klip k jedné z písní Coverage dokonce zrežíroval její slavný otec.

Reklama

Další články

Načítám