Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žili spolu a byli už zasnoubení, i když prstýnek dostala dřevěný a rozbil se jí. Teď nám ale Kateřina Marie Fialová, která skončila na 2. místě ve Tváři a znáte ji i jako dceru Simony Krainové (51) z Ordinace v růžové zahradě, přiznala rozchod se zpěvákem a hercem Liborem Matoušem, představitelem mladého výrostka Denise v seriálu Ulice.

Dostali jsme se k tomu náhodou, když jsme si s mladou herečkou povídali po premiéře muzikálu Cikáni jdou do nebe, kde ztvárnila hlavní ženskou roli Rady. Povídali jsme si i o obavách, co bude s divadlem v těchto složitých časech dál a co by dělala, kdyby se opět nemohlo hrát stejně jako na jaře. "Asi bych se znovu dívala na všechny série Přátel, které znám už skoro nazpaměť," krčila rameny, a právě na dotaz, zda má někoho, kdo by se díval s ní, odpověděla, že jedině pes.

"Partner teď už není. Ale po dlouhém uvažování, on je teď v Brně a já v Praze. Řekli jsme si, že uvidíme, co se bude dít, máme takovou koronu ve vztahu," připustila Kateřina. "Nikoho nového určitě nehledám. Nechci ani hledat a přivolávat si to. Když se totiž zamiluju, jde ta práce pryč a koukám se jenom na toho dotyčného. Chci být sama a užívat si práce, dokud je a zase nám to nezavřou," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám