Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá Nicole Sanders se narodila jako muž, ale jak už to u transsexuálů bývá, ve svém těle se cítila jako cizí a vnímala samu sebe jako ženu. Její touha po podobě s panenkou Barbie ji dohnala k desítkám zákroků u plastických chirurgů. Za přeměnu svého zevnějšku neváhala během 12 let své transformace utratit v přepočtu téměř 6 miliónů korun, ale dnes je se svým vzhledem spokojená a užívá si pozornosti, kterou vyvolává všude, kde se ukáže.

Nicole se narodila jako roztomilý zrzavý klučík se jménem Jason Torres, ale poměrně brzy jí bylo jasné, že se jako Jason rozhodně necítí. Po dovršení osmnácti let tak začala s přeměnou vzhledu. Jason si tak nechal říkat Nicole Sanders a od té doby započaly všechny úpravy. Dnes má za sebou pětinásobné zvětšování ňader, čtyři operace nosu, zvednuté obočí či implantáty v oblasti lící a brady. Do výčtu dalších úprav patří silikonové injekce v bocích a hýždích, umělý chrup, botox, výplně rtů a chirurgická přeměna pohlaví. Nicole si však nyní svou ženskost maximálně užívá.

„V dětství jsem si vždycky hrála s panenkami Barbie a milovala jsem, jak vypadají. Také jsem obdivovala sexy ženy jako Pamela Anderson a Carmen Electra a v hloubi jsem věděla, že chci být jako ony. Je to dost těžké přesně říct, kolik jsem za všechny operace utratila, ale je to určitě kolem 200 tisíc liber. Mám udělané asi úplně všechno kromě liposukce. Vždycky jsem byla přirozeně hubená,“ nechala se slyšet Nicole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám