Hlavní obsah
Článek

Minulý měsíc to bylo šest let, co se Ireland Baldwin (28) zbavila poruch příjmu potravy. A aby přispěla k pozitivnímu vnímání ženského těla, sdílela fotku v leopardích bikinách. Dcera Aleca Baldwina a Kim Basinger má skvělou figuru, u fanoušků to vyhrává speciálně její bujné poprsí.

Ireland si v srpnu na sociální síti připomněla své velké výročí: „Je to šest let, co netrpím anorexií ani bulimií.“

Poprvé se o svých problémech rozmluvila teprve před dvěma roky. S Poruchami zápolila léta a dlouho jí trvalo, než se jich zbavila a přijala se taková, jaká je. „Věřte mi, že veškerá bolest a sebedestrukce, kterými jsem si prošla, nestály za to. Kousla jsem si do jídla a musela jsem běžet na záchod a slupnout pilulku na zažívání nebo jít běhat dokud mi málem neupadly nohy,“ přiznala tehdy.

„Vždycky, když mi v začátcích modelingu někdo řekl, že jsem moc tlustá, abych byla modelkou, běhala jsem na pásu minimálně tři hodiny. Mějte se rádi. Jste krásní. Užívejte si jídlo. Dejte si s kamarády zmrzlinu. Zapracujte na tom, abyste jedli zdravě, na svém těle a na své mysli. Ale udržujte si rovnováhu, život je moc krátký,“ vzkázala sledujícím.

Kromě problémů s jídlem pobyla modelka v roce 2015 krátce v rehabilitačním zařízení, aby se zbavila emocionálního trauma z minulého vztahu. Tuto epizodu má ale také za sebou. Nyní je ve šťastném vztahu s hudebníkem Coreym Harperem (25).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám