Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písničkář Voxel vydal nedávno první oficiální duet se svou ženou Marií. Nyní mu dal i obrazovou podobu. V klipu My 2 jsme se našli hraje i několik dalších spřátelených párů a dvojic.

Singl My 2 jsme se našli je předzvěst čtvrté desky. „Vznikl za ‘korony‘, kdy jsme spolu byli prakticky nepřetržitě, až jsme si začali trochu lézt na nervy,“ vysvětluje Voxel.

„V klipu se objevuje několik různých párů a dvojic, které se různě provokují a dělají si naschvály. Máme škodolibou radost, že jsme mohli v našich situacích vidět i naše kamarády. Mezi jinými jsou to Pokáč se svou ženou, Kuba Ryba s manželkou nebo Jindra Polák z Jelena s manželkou a dcerou," doplnil.

O režii, střih, kameru, postprodukci se postaral Ondřej Soukup. „Použili jsme netradiční formát 1:1 neboli čtvercové video, které se v rámci českých videoklipů používá velmi zřídka. Upřímně, rozhodli jsme se tak, protože by se nám na jiný formát nevlezlo barevné plátno, všude ale budeme radši říkat, že jde o umělecký záměr," dodal zpěvák se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám