Hlavní obsah
Článek

O hudební tvorbě bývalé modelky, nyní hlavně moderátorky Ivy Kubelkové (46) už se toho napsalo dost. Nyní novopečná zpěvačka představuje svůj první videoklip k singlu, který předznamenává její debutové album.

„K některým věcem v životě musí člověk dozrát. Hudbou žiji už odmalička, přestože moje profesní kroky šly zatím trochu jinudy. Teď přišel na muziku a zpěv ten správný čas,“ míní Iva.

Svoje debutové album natočila Iva Kubelková s kytarovou legendou Michalem Pavlíčkem. Sama napsala všechny texty, zatímco Pavlíček složil hudbu a album produkoval. Společně vytvořili žánrově pestrou kolekci, na které dává zpěvačka nahlédnout do ženské duše

„Texty jsou jakousi mapou, která odráží radosti i smutky, vnitřní hovory i vnější postoje. Je to moje osobní výpověď o momentech, které jsem v životě prožila, nebo stále prožívám. Mou velkou inspirací byla právě hudba Michala Pavlíčka, na kterou většina textů vznikala a která mi přinášela silnou emoci. Michal je mistr atmosféry,“ říká Iva.

Vydání alba předchází zmíněný klip k písni Až přijde čas, natočený pod vedením režiséra Benjamina Buttlera a kromě Ivy Kubelkové a herců si v něm zahrál i samotný Michal Pavlíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám