Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce se Pavlína Ďuriačová rozhodla pro radikální životní změnu a začala hubnout. Muzikálová zpěvačka se do zbavování kil pustila opravdu s vervou. Změnila jídelníček, nasadila pohyb a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. V posledních měsících ale o svých hubnoucích výsledcích přestala informovat. A mělo to velmi zásadní důvod.

Oblíbená muzikálová zpěvačka se nyní pochlubila krásnou novinkou. Za pár měsíců přivítá společně se svým manželem prvorozeného potomka. „Po dlouhých debatách jsme se rozhodli, že budeme vyhlížet čápa. Prý ty potvory lítají i v únoru. Tak nám držte palce, ať je vše v nejlepším pořádku, ať jsme skvělí rodiče a ať na váze přibírá pouze táta a mimčo. Budeme rodina. Budeme tři,“ pochlubila se Pavlína, na kterou se i nadále mohou těšit diváci Divadla Broadway. Přeci jenom do porodu ještě pár měsíců má.

Na miminko už se ale nesmírně těší, a přestože několik měsíců pracně hubla, tohle zakulacování jí rozhodně vadit nebude. Pavlíně se díky své píli podařilo shodit neuvěřitelných 62 kilogramů a byla vzorem pro řadu boubelek, které bojovaly s váhou. Nyní hubnutí posunula na druhou kolej a začíná se pomalu připravovat na novou životní roli.

Reklama

Další články

Načítám