Hlavní obsah
Článek

A pak že to nepůjde. Jessica Simpson (43) se před několika týdny pochlubila selfie ve skinny džínách, které na sobě měla naposledy před 14 lety. Zpěvačka a podnikatelka je známá výkyvy váhy. Kila, která během svých těhotenství nabrala, ale vždy poctivě shodila.

„Nechávala jsem si je ve skříni, jen tak. Napadlo mě, že jim dám poslední šanci, dokud jsem ještě třicítka,“ napsala k příspěvku, který sdílela krátce před 40. narozeninami. A vida, klaplo to.

„Byla jsem absolutně v šoku. Byl to dobrý dárek ke kulatinám,“ prozradila časopisu People. „Snažila jsem se je narvat přes boky tolikrát. Myslela jsem si, že se mi po dětech boky už nikdy nezmenší. Ale najednou jsem je přetáhla,“ dodala.

V rozhovoru pro rádio Sirius XM také prozradila, že se se svým věkem vyrovnává pomalu. „Nikdy jsem svůj věk neřešila. Až do teď. Ještě to vstřebávám,“ přiznala s tím, že zhruba dva měsíce před kulatinami začala trochu vyšilovat.

Jessica během posledního těhotenství, kdy čekala dceru Birdie (2), nabrala 45 kilo. Doprovázely ho také četné zdravotní problémy. Kila navíc ale měla dole už půl roku po porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám