Hlavní obsah
Článek

Podesáté se Michaela Kociánová (35) chopila role ambasadorky soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Slovenská topmodelka bude na konci září vybírat ve své domovině na castinzích v obchodních centrech svou nástupkyni. „Moc se na to těším. Věřím, že to všechno zvládneme i s bezpečnostními opatřeními, která panují v obchodních centrech,“ říká modelka.

Objevitel Kociánové a organizátor soutěže Sáša Jány jí dává za pravdu: „Tyto castingy posouváme už potřetí a věříme, že se tentokrát už uskuteční. Šlo nám o to, abychom ochránili naše účastníky, ale i náš tým. Budeme mít plexiskla, dezinfekční gely. Na Slovensku jsou povinné roušky. V době moderních technologií máme vyvinutou aplikaci, pomocí které se účastníci vyfotí a pomocí kódu nám pošlou své fotky. My tedy spojíme tyto fotky s osobním pohovorem a vyhodnotíme je,“ vysvětluje Jány, který pořádá castingy od 5. září v České republice a od 27. září na Slovensku, jak bude výběr probíhat.

Na práci se zvýšenými bezpečnostními opatřeními proti koronaviru je Kociánová zvyklá. K modelingu se vrátila už před několika měsíci. „Když už jsem seděla doma pátý měsíc, tak jsem si připadala zvláštně. Jsem ráda, že se práce vrací, bookeři se v zahraničí probouzejí a klienti mají zájem. Doufám, že toho bude víc,“ říká kráska.

Nejúspěšnější slovenská modelka současnosti by už ani nedokázala spočítat, kolik testů na koronavirus musela kvůli své práci podstoupit. „Testují nás před prací a po práci. Je ale fajn, když to země dělají, protože aspoň člověk ví, na čem je. Už jsem si na to zvykla, musíme se s tím naučit žít,“ říká smířeně Michaela Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám