Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Benátkách se to nyní díky filmovému festivalu hvězdami jenom hemží. Svůj poslední filmový počin s názvem The Book of Vision přijel promovat i herec Charles Dance (73). Představitel intrikánského Tywina Lannistera ze Hry o trůny měl s sebou i půvabný doprovod.

Na pláži neskrýval náklonnost k mladší dámě, jejíž totožnost v tuto chvíli není známá. Dotyčná vypadala v bikinách skvěle. Charles má ostatně sám skvělou fyzičku.

Dance byl do roku 2004 ženatý s Joannou Haythorn, s níž má dvě dospělé děti. Od rozvodu si ale potrpí na výrazně mladší ženy. Krátce po něm randil s herečkou Sophiou Myles (40), tehdy jí bylo něco málo přes dvacet.

Byl také spojován s francouzskou modelkou Shambhalou Marthe a čtyři roky byl ve vztahu se sochařkou Eleanor Boorman (48), s níž má osmiletou dceru Rose. S Boorman byli dokonce zasnoubeni, ale rozešli se krátce po narození dcery.

Reklama

Další články

Načítám