Hlavní obsah
Článek

Tak takhle si Karolina Neuvirthová Gudasová (28) určitě svůj návrat na jeviště nepředstavovala. Po půlroční pauze jsme ji potkali na oprašovací zkoušce muzikálu Mýdlový princ, který se vrací do Divadla Broadway. Zpěvačku však v tuto chvíli nezdobil divadelní kostým, ale sádra na noze, která nešla přehlédnout. Na otázku, kde si Karolina zranění způsobila, nám odpověděla.

„Stalo se mi to před dvěma týdny a hned v pondělí ráno. Přivstala jsem si, abych si mohla dopředu na celý týden hodně věcí připravit, dokud celý dům ještě spal. Takže jsem si naplánovala praní, žehlení, úklid auta, abychom mohli jet na výlet,“ sdělila nám zpěvačka s tím, co potom následovalo.

„Když jsem měla téměř všechno hotové, šla jsem si pro něco do auta a špatně šlápla na náš chodník z kamenů. Zvrtla jsem si nohu a spadla na zem a nemohla vstát. Naštěstí jsem měla v kapse telefon a zavolala jsem manželovi, ať si pro mě dojde, že ležím u garáže. Musím říct, že jsem mu udělala fakt hezké probuzení,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky.

„Na Bulovce mi po rentgenu dali nohu do sádry, manžel odvezl děti do školky a vyzvedl mě. Musím říct, že je zlatý, od té doby mě všude vozí a vzorně se stará o děti,“ práskla nám zpěvačka, jejíž manžel je hokejový brankář působící v NHL Michal Neuvirth. Její návštěva lékařů ale ani tam neskončila.

„Se sádrou jsem šla na plánované trhání třech osmiček. Musím říct, že to byl opravdu povedený týden. A tahle sádra mě bude doprovázet ještě 4 týdny. A protože jedno představení Mýdlového prince nemohou mé alternace odehrát, tak si prostě zahraji Marču se sádrou, už se na to moc těším,“ dodala závěrem Karolina.

Reklama

Další články

Načítám