Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nekrásnější cizinka ČR, vítězka Miss Expat, Paulina Nakashole z Namibie prozradila, že se její rodná země stala díky Bradovi Pittovi a Angelině Jolie turisticky mnohem atraktivnější. "Hlavně město Swakopmund, které sice není hlavním městem Namibie, ale je pravděpodobně nejznámějším městem v zemi," vyprávěla Super.cz.

"Z hlediska cestovního ruchu je opravdu nejvyhledávanější a to proto, že v tomto městě Angelina Jolie porodila své první dítě, dceru Shiloh Nouvel," pokračovala. "Loni v tomto městě Agelina Jolie a Brad Pitt slavili Vánoce s celou svojí rodinou," dodala.

"Já tam byla jednou o Vánocích také. Ale to bylo v roce 2005, kdy jsem se tam vypravila se svými přáteli. Je tam opravdu nádherně. Ale už čtyři roky žiju v České republice a jsem tady nadšená," upřesnila.

Paulina Nakashole v Česku studuje ekonomii. "Líbí se mi nádherná města a přátelští lidé. Čeští přátelé mne naučili jisté bezstarostnosti. Teď vím, že život může být zábava a ne pouze povinnosti. Také jsem díky nim ochutnala české pivo a guláš. A na oplátku jsem je naučila tančit," směje se Paulina.

Reklama

Další články

Načítám