Hlavní obsah
Článek

Catherine Zeta-Jones (54) se pochlubila fotkou svých dětí Dylana (20) a Carys (17), které má s manželem Michaelem Douglasem (79). Po létě, které i kvůli pandemii koronaviru strávili společně, se nyní její ratolesti vrací do školy.

„Dnes se naši mladí dospělí oficiálně vrátili ke studiu. Jinou, nevídanou formou. Moc vás oba miluji. Všem dětem tam venku, vzdělání je klíčem ke všemu. Tak bojujte, ono to přejde,“ popsala fotografii dětí, kterou sama pořídila.

Starší Dylan studuje univerzitu Brown, zatímco Carys je stále na střední škole. Z příspěvku není jasné, jakou formou se ke studiu vzhledem k pandemii vrátí.

Přes léto si Michael a Catherine s dcerou užili dovolenou ve Španělsku, nyní se ale vrací zpátky do karantény. V listopadu oslaví hvězdný pár 20 let od svatby, ale žádnou pompézní oslavu nechystají.

„Stejně nemám ráda velké večírky. Bylo by sice hezké vidět se se všemi přáteli, ale neuděláme to, dokud nebude úplně po všem,“ sdělila před nedávnem v rozhovoru pro časopis People. „Takže si nadzvednu roušku a nechám manžela, aby mě vášnivě líbal. Pak si ji znovu nasadím,“ dodala ke svým plánům.

Reklama

Další články

Načítám