Hlavní obsah
Článek

Modelka April Love Geary (29) je hrdou maminkou krásných dcer Mii (2) a Loly (1), které má se zpěvákem Robinem Thickem (43). A podle zdrojů Us Weekly je nyní potřetí těhotná.

Svět obletěly její fotky ve volných černých šatech, v poslední době modelka obléká pouze volné outfity a ani na instagramovém profilu nesdílí snímky celého těla.

April se nedávno vyjádřila k ošklivým hatům od internetových trollů. Ti jí nesmyslně nadávali, že po dvou porodech přibrala a už není tak hubená jako dřív. Z nadávek si ale Geary nic nedělá.

„Jenom jsem vám chtěla říct, že mě vaše komentáře vůbec nevzrušují, když mi píšete, že jsem byla mnohem atraktivnější jako hubenější. Před dětmi jsem neměla tuhle tlustou p*del, takže jsem za svá nabraná kila navždy vděčná. Aspoň mám konečně zadek,“ vzkázala jim.

April možná zadeček po dětech narostl, ale stále vypadá luxusně. Vzhledem k tomu, že měla dcery rychle za sebou, je celkem pochopitelné, že se její tělo změnilo. Obzvlášť, jestli potvrdí třetí těhotenství, měli by se kritici pěkně chytit za nos.

Geary je s Thickem ve vztahu od roku 2014. Na konci roku 2018 se zasnoubili, tehdy čekala už druhou dceru. Zpěvák má ještě desetiletého syna Juliana z předchozího manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám