Hlavní obsah
Článek

Oficiálně se nová posila seriálu Slunečná na obrazovce objeví až ve čtvrtek, diváci ji ale mohli vidět už v rámci premiérových „půldílů“ nebo na internetu. Eva Josefíková (34) tak už zná první reakce. Dle slov herečky odpovídají tomu, že postava Denisy Kánské není stoprocentně pozitivní.

„Zaznamenala jsem prvotní reakce na sociálních sítích, protože díly si můžou diváci předplatit a nakoukat dopředu na internetu. Takže ti nejvíc nedočkaví fanoušci mě už viděli a jejich komentáře byly buď milé, s očekáváním dalších dílů, nebo naštvané. Což je úplně normální a jsem ráda za všechny reakce a za to, že postava, a to, jak ji hraju, má nějaký ohlas a není lidem jedno. Myslím si ale, že jestli nějaká smršť reakcí opravdu přijde, tak potom, co to bude odvysíláno v televizi,“ přemítá herečka, která v seriálu nahradila Veroniku Arichtevu (37).

Arichteva se rozhodla odejít kvůli těhotenství. „Ráda bych točila dál, ale chci, aby všechno bylo v pořádku, snažím se stýkat s co nejméně lidmi,“ uvedla Veronika po svém posledním natáčecím dnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám