Hlavní obsah
Článek

V posledních týdnech žije především přípravami na další řadu soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Albert Černý má před sebou zajímavé výzvy. „Hodně mě to baví. Je to dobrá zkušenost. Miluju hudbu a zpívání, a dokonce jsem zjistil, že mě baví i tanec. Je to pro mě nové. Taneční kreace typu Backstreet Boys jsme s Lake Malawi nikdy nedělali,“ směje se frontman zmíněné třinecké kapely.

Reprezentant České republiky na soutěži Eurovize se zodpovědně připravuje i na ženské role ve Tváři. „Mám pocit, že si něco takového budu losovat. Už se doma připravuju a udělal jsem díry v parketách,“ říká Albert a vytahuje z batohu boty na vysokém podpatku.

Zvládnout bravurně chůzi na podpatcích mu pomáhá jeho partnerka Bára Podzimková. Vítězka českého finále Schwarzkopf Elite Model Look, která zvítězila v roce 2014 i na světovém finále, má chůzi na vysokých podpatcích v malíčku. „Bára mi radí, abych se tolik nehoupal a chodil víc přes patu,“ směje se Černý, kterému jeho partnerka pomáhá nejen při chůzi. „Pokud bych dostal duet, tak to se mnou bude zpívat doma. Podpora v rodině je důležitá,“ usmívá se Albert Černý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám