Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Peter Facinelli (46), známý například rolí Carlisla Cullena v sáze Stmívání, může nabídnout více než jen svůj herecký talent. Zhubl skoro 14 kilo a výsledky svého snažení předvedl při focení rajcovních snímků v prádle.

V boxerkách ukázal dokonale vyrýsované svaly, na nichž pracoval během karantény. „Všechno bylo tak nějak zavřené, tak jsem se zaměřil sám na sebe,“ prozradil bývalý manžel herečky Jennie Garth magazínu People.

„Hodně jsem meditoval, četl a pracoval na rozvoji své osobnosti. Chtěl jsem vidět, do jaké formy se mohu dostat,“ uvedl s tím, že zhubl hlavně díky upravené stravě. Eliminoval cukry a fast food.

„Cítím se mnohem lépe, v lepší formě a mám víc energie,“ sdělil. Sexy snímky ale nafotil hlavně za dobrým účelem. Ve spolupráci se značkou pánského spodního prádla a organizací The Prostate Cancer Foundation chce zvýšit povědomí o rakovině prostaty. Zároveň apeluje, aby lidé nepodceňovali prevenci.

Problematika se totiž přímo týká jeho rodiny. U jeho otce byla nemoc díky prevenci diagnostikována včas, což mu zachránilo život. „Čím jsem starší, tím víc přemýšlím nad tím, že potřebuji roční kontroly. Nad tím moc nepřemýšlíte, když jste mladší. Doufám, že kampaní rozšíříme osvětu a zachráníme nějaké životy,“ doplnil.

Reklama

Další články

Načítám