Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sienna Miller (38) je podle Page Six opět single. Údajně zrušila zásnuby s obchodníkem s uměním Lucasem Zwirnerem (29). Pár randil něco přes rok, než se v lednu zasnoubili. Ani jeden z nich však o svém soukromí nemluví.

Veřejně nepotvrdili ani zásnuby, přestože se Sienna od ledna objevovala s prstenem. Naposledy s ním byla vyfocena v červenci.

Důvody jejich údajného rozchodu nejsou známé, o problémech se spekulovalo ještě před zásnubami. Siennu a Lucase seznámili společní přátelé. Herečka žije s dcerou Marlowe (8) v New Yorku, kde Zwirner vede galerii.

Miller má skvělý vztah s otcem dcery Tomem Sturridgem. „Nežijeme spolu, ale často spolu trávíme čas. Přespáváme u sebe nebo jezdíme na společné dovolené, protože spolu opravdu chceme být. Je to skvělé pro naši dceru. Je jednoznačně mým nejlepším přítelem na celém světě,“ prozradila o svém bývalém snoubenci v minulosti Harper´s Bazaaru.

Herečka byla dříve zasnoubená také s hercem Judem Lawem. Kvůli jeho záletům se ale často rozcházeli. Definitivně ukončili vztah v roce 2011. V loňském roce ji, jako řadu dalších hereček, spojovali i s Bradem Pittem. Ukazuje se ale, že středem jeho zájmu je už delší dobu úplně jiná dáma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám