Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Původně zdánlivě nevinná reakce zpěváka Ondřeje Havelky (69), který v pořadu Kolo plné hvězd odmítl písničku Ivety Bartošové (†48), vyvolala otevřenou válku! Milenec Ivety Bartošové Josef Rychtář (65) na Havelku velmi drsně zaútočil: "Je to blb a magor," napsal na Facebooku. Podívejte se do fotogalerie na jeho další drsné útoky.

Josef Rychtář si ve chvíli, kdy ho někdo rozčílí, nikdy nebere servítky a řekne na plná ústa to, co si o daném člověku myslí. Nejinak to bylo po zveřejnění našeho článku o Havelkově reakci na Bartošovou. "Pan Ondřej Havelka je ve své omezenosti ještě blb, moc toho nedokázal. Měl by se podívat do zrcadla. Blb zůstane blbem," napsal Rychtář na facebookový profil Iveta Bartošové - jediné pravé oficiální antistránky, jež vznikly vzhledem k těžké cenzuře a promazávání nepochvalných komentářů na oficiálním profilu zpěvačky.

A pak ještě Rychtář přitvrdil. "Na to, aby Ivetu ve zpěvu dohonil, by musel mít několik životů a to by asi také nestačilo... Určitě jsem dokázal víc, než tento magor," napsal přítel a ochránce Ivety. Měl snad na mysli to, že Havelka na rozdíl od něj nikdy neseděl za rozkrádání v base?

Rychtářovo osočování Havelky naštvalo diskutující ženy, které ho hned začaly bránit. "Je zřejmé, že jste tu samé zkrachovalé existence a chybí vám chlap, co by vám to pořádně udělal," zareagoval Rychtář na kritiku. "Ještě jsem se krotil," uvedl pak říčanský podnikatel pro Super.cz. Již dříve na Facebooku ukázal svůj vytříbený slovník, když údajně bránil svou přítelkyni proti vulgárním reakcím.

Reklama

Další články

Načítám